HDV Dieren Selimiye Camii ISN Dieren Selimiye Moskee

Wandeling IRO

12 mei 2013 - Kasteel Middachten / Veluwezoom

Op zondag 12 mei organiseert de Werkgroep Interreligieuze Ontmoetingen (IRO) een wandeling door onze mooie omgeving, de Veluwezoom. Katholieken, Protestanten, Moslims en Joodse gelovigen worden nadrukkelijk uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan en elkaar als persoon en als gelovige te leren kennen.

We verzamelen op de parkeerplaats van Kasteel Middachten, Landgoed Middachten 3, 6994 JC De Steeg, waar we om 13.00 uur met de wandeling zullen beginnen.De wandeling zal ongeveer 2 uur duren en wordt begeleid door een gids die ons op enkele plaatsen iets over de omgeving zal vertellen. Verder zullen we aan de hand van enkele vragen met elkaar kunnen praten over geloof en over levensvragen.

De bedoeling is dat iedereen iets lekkers meeneemt wat we halverwege de wandeling met elkaar zullen delen (picknick of potluck). Er zijn geen borden en bestek, wel servetjes en iedereen zorgt zelf voor zijn/ haar eigen drinken. Het wordt op prijs gesteld als het eten dat u meeneemt geen vlees bevat en dus vegetarisch is.

Er is, indien gewenst, voor moslims die daar prijs op stellen, gelegenheid om hun middaggebed te bidden.

Je kunt je opgeven voor deze wandeling tot uiterlijk donderdag 9 mei, via e-mail iro.activiteit@gmail.com Ook zonder opgave bent u natuurlijk welkom om deze wandeling mee te maken.

Bij slecht weer (storm of onweer) wordt de wandeling verzet naar zondag 19 mei, 13 uur. In dat geval krijgen de mensen die zich aangemeld hebben via e-mail hierover bericht.

Zowel jonge als oudere mensen worden van harte uitgenodigd om mee te wandelen en elkaar te leren kennen. Hopelijk tot ziens op 12 mei.

« Terug naar archief
Copyright 2024 by Selimiye Camii Dieren Realisation and design by PowerAssist webdesign Arnhem | Powered by IQ cms